EPS Planirana isključenja

  • 22. decembar 2023. u 16:15h
  • Autor: RTV Vlasotince
  • 388 pregleda

Поштовани,


У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Лесковац, Пословница Огранка Власотинце, обављаће радове на редовном одржавању трафостанице ТС 10/0,4кВ Стадион и због тога ће у понедељак 25.12.2023.год. у периоду од 10:00 до 15:00 часова без електричне енергије бити корисници који се напајају из поменуте ТС.  Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.


У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.


Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање.