Završene utakmice 15. Kola zone Jug

  • 26. novembar 2015. u 19:12h
  • Autor:
  • 1673 pregleda

Poslednje 15. kolo u zoni “Jug” proteklo je onako kako su najavljivali dobri poznavaoci fudbalskih prilika na “južnoj pruzi”. Sve četri prvoplasirane ekipe uspele su da pobede u poslednjoj utakmici jesenje sezone i tako se dobro pozicioniraju za prolećni deo. 


Mladost iz Medoševca uspela je da dođe do pobede i tri nova boda na gostovanju u Bobištu. U isto vreme i fudbaleri Vlasine uspeli su da stignu do trijumfa u komšijskom Orašju u meču sa domaćom ekipom Budućnosti. U meču u Popovcu po rečima domaćina sudija Aleksandar Đorđević iz Leskovca glavni je krivac što je domaća Budućnost poklekla u meču sa ekipom Vranjske Banje, koja pretenduje na najviši plasman. u Babušnici domaća Lužnica bez većih napora slavila je u meču sa ekipom Jablanice iz Medveđe.


Kad je u pitanju donji deo tabele, ekipa BSK iz Bujanovca u 15 mečeva isto toliko puta je i poražena, dok se na pretposlednjem mestu nalazi ekipa Bobišta sa mizernih osam bodova i velikom brigom oko toga da li može obezbediti zonaški status u prolećnom delu prvenstva. Mnogobrojni ljubitelji fudbala očekivali su bolji plasman leskovačke Sloge, koja je jesenju sezonu završila na desetom mestu, dok su fudbaleri Puste reke iz Bojnika na kraju sezone zauzeli peto mesto, što je bilo i očekivano od Pustorečana.