VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Хуманитарни концерт

5. jun 2015 - 21:50h | Autor slike: РТВ Власотинце | Komentari: 0

4.На стадиону Куњак у Владичином Хану 7. Јуна биће одржан хуманитарни концерт на којем ће прикупљена средства бити усмерена на лењење оболелог Страхиње Стојановића. Страхиња је двадесет трогодишњи студент који се лечи од леукемије и коме су за наставак лечења потребна финансијска средства у износу од 23.000 евра која његова породица није у стању да набави. Залагањем суграђана а посебно председника општине Владичин Хан, Бранислава Тошића досада су организоване хуманитарне акције , али овог пута се рачуна на солидарност и хуманост људи из читаве јужне Србије, па и шире.


Народни посланик из Владичиног Хана , Горан Младеновић, наглашава да се на овај начин показује и солидарност и друштвена одговорност. Председница Скупштине општине Данијела Поповић упућује апел грађанима да помогну.


Општина Владичин Хан потписала је уговор са бројним превозницима из околних градова који ће превозити заинтересоване за концерт. У кампању помоћи и реализације ове манифестације укључили су се бројни појединци и организације , а међу њима је и Телевизија Власотинце. На концерту ће наступити бројни уметници овог подручја од оркестра Бобана Марковића до познатог састава Амадеус бенд.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar