Radovi na putevima u Opštini Vlasotince

  • 23. novembar 2016. u 18:30h
  • Autor: RTV VLASOTINCE
  • 1906 pregleda

Predsednik opštine Vlasotince Zorana Todorović, sa saradnicima, obišao je danas završene radove, kao i one koji su u toku u četiri sela vlasotinačke opštine. U Šišavi je asfaltirana jedna ulica, dužine 270 metara, a vrednost radova je bila oko 2 milina dinara. Predsednik mesne zajednice je ovom prilikom rekao i da će se uskoro pozabaviti čišćenjem korita Šišavice koje je zbog nebrige meštana u jako lošem stanju.


U Stajkovcu su asfaltirane dve ulice u ukupnoj dužini od oko 100 metara, a vrednost ovih radova je nešto manje od milion dinara, a u Batulovcu je “presvučen” deo puta kojim se ulazi u selo. Zamenik predsednika Opštine, Boško Stančić rekao je da po završetku započetin građeviskih radova u Opštini kreću na zimsko održavanje puteva.


U Konopnici su u toku radovi na rekonstrukciji Doma kulture, a vrednost prve  faze, kako je rekao predsednik opštine Zoran Todorović, iznosi oko 3,5 milina dinara.


 


U okviru letnjeg održavanja puteva u Gložanu, Ladovici i Konopnici završeno je krpljenje udarnih rupa i to je koštalo1,2 miliona dinara.