Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

SDS:Mobing u opštini Vlasotince

30. septembar 2016 - 18:24h | Autor slike: TV Vlasotince | Komentari: 2

Na juče održanoj konferenciji za medije , Opštinski odbor Sociijaldemokratske stranke prvi put je od formiranja vlasti u Vlasotincu nakon aprilskih izbora, javno kritikovao rad lokalne samouprave na čelu sa SNS-om. Na samom početku je naglašeno da je konferencija organizovana jer je to bio jedini način da građani budu informisani o radu lokane vlasti, i da se u medijima čuje i kritički stav opozicije prema dešavanjima u Vlasotincu, s obzirom na to da nije bilo televizijskog prenosa poslednjeg zasedanja, što može da odgovara jedino trenutnoj vladajućoj garnituri.


Slavoljub Mitov, pedsednik OO SDS je rekao da skoro godinu dana koliko je Todorović na čelu oštine, nije urađeno ništa sem što su asfaltirane dve ulice za koje je sve bilo pripremljeno još dok je SDS bila u vlasti. Takođe je kritikovan proces političkih čistki u organima opštinskih uprava iz kojih se otpuštaju ili su podvrgnuti pretnjama i mobingu članovi SDS-a.


Kao dokaz lošeg vršenja vlasti, Mitov je naveo i projekte prekogranične saradnje koji su, kako je rekao, doživeli fjasko, za koje je potrošeno mnogo novca a koji nisu odobreni


Dr. Momir Kitanović se osvrnuo na rad na izvršenju budžeta kao na očigledni primer nesposobnosti i neodgovornog vršenja vlasti SNS u Vlasotincu


Mnogi projekti uopšte nisu ni započeti da bi moglo da se očekuje da će u nekom narednom periodu makar biti nastavljeni, a kamoli završeni, rekao je Kitanović


Miljana Išljamović je na prethodnoj sednici  kao kadar SDS-a smenjena sa funkcije direktorke vlasotinačke biblioteke. Kako nije bilo direktnog prenosa skupštine ona je na konferenciji za novire dobila priliku da javnost čuje i njen glas.


 


U zaključku je Slavoljub Mitov rekao da je trenutnoj vlasti svojim glasovima narod dao poverenje ali da su oni to poverenje izneverili i da je to već počelo da im se vraća kao bumerang, u šta će se i sami ubrzo uveriti, ukoliko ne budu počeli da rade u korist građana Vlasotinca, kako su pre izbora i obećali.


  

Komentari

odbij bre 9. oktobar 2016. u 23:30h

Ma nosite se izdajnici. Za vas samo budale glasaju. Vi ste bre izdajnici, izdali ste sve u vezi ideje petog oktobra 2000, zbog vas su sad na vlast koji su na vlast, zbog vas postoje razni Infprmeri i Telegrafi da sire zlo u ovoj zemlji. Mars, izdajnici!

bumerang 30. septembar 2016. u 20:59h

Postovani gospodine dr.Slavoljube Mitove!Kako Vas nije sramota da kritikujete sadasnju vlast kad za 8 Godin svoje vlasti Nista bolje za svoj grad niste ucinili samo svoj dzep napunili drzavnim Parama I poslanickim dnevnicama gde niste glas pustili u skupstini za svoju opstinu da ste se borili makar jednom recju nista od vas dno dna!Sram Vas bilo!!!!

Pošalji komentar