Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Sestre Mitić osvojile nagrade

10. jun 2016 - 04:25h | Autor slike: | Komentari: 0

Učenice vlasotinačke Gimnazije “Stevan Jakovljević” i sestre Milica Mitić iz 4. i Andjela Mitić, iz 3. razreda osvojile su prvo mesto sa 99 poena u ukupnom plasmanu na nedavnoj Republičkoj smotri talenata na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, za rad iz oblasti Zaštite životne sredine.
Gimnazija je sa Regionalnim centrom za talente iz Vranja učestvovala na ovom takmičenju, gde su vlasotinački đaci  pokazali dobro znanje i postigli zapažene rezultate.
Kao svake godine, posle odradjenog testa znanja branili su svoje naučno istraživačke projekte pred komisijom. Mentor dve šampionke bila je profesorka Nela Petković.
Pored Milice i Andjele, vlasotinačku Gimnaziju predstavljali su i Sreten Živković, učenik 2. razreda iz oblasti informatike, osvojivši 3. mesto u ukupnom plasmanu, njegov mentor bio je Novica Stojilković.
Petar Ivković, učenik 3. razreda osvojio je 3. mesto iz engleskog jezika uz pomoć mentora profesorke Biljane Pipović, a Milica Savić, učenica 4. razreda dobila je specijalnu diplomu za rad iz hemije. Njen mentor bila je profesorka Nela Petković

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar