Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Dvadeset osam vukovaca u OŠ "8.oktobar"

10. jun 2016 - 04:22h | Autor slike: | Komentari: 0

.Vi ste ponos ne samo roditelja i škole, već i ponos grada, rekla je direktorka OŠ “Osmi oktobar” Svetlana Kocić prilikom dodele nagrada najboljim učenicima iz pet odeljenja završnog, osmog razreda.
Ova generacija ostaće upamćena u Vlasotincu po 28 učenika sa Vukovom diplomom i 59 učenika sa posebnom diplomom za postignute rezultate u više oblasti, ali i po đaku generacije Jeleni Milosavljević.
Obraćajući se upravo svršenim osmacima, Kocićeva je pre uručivanja diploma istakla da su oni završili prvi veliki korak u životu i u školovanju, ali da su pravi izazovi tek pred njima.
U skladu sa tradicijom i ove godine izabran je najbolji učenik za predhodne četiri godine i tu laskavu titulu poneo je djak generacije Jelena Milosavljević.
Vidno uzbudjena, Jelena se zahvalila na priznanju i istakla da su joj tokom školovanja u mnogome pomogli nastavnici, učiteljica i naravno njena porodica.
Za najboljeg sportistu izabran je Dimitrije Petrovic.
Kolektiv ove škole po prvi put je posebno nagradio učenicu Aleksandru Stojanović, koja tokom četvorogodišnjeg školovanja, od petog do osmog razreda, nije imala nijedan izostanak.
Inače, sala je bila prepuna, a na momenat činilo se da su roditelji daleko uzbuđeniji od svoje dece

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar